Referenser

Vårt motto är:

Nöjda och återkommande kunder är bästa marknadsföring och reklam!

”Ett mycket omfattande arbete av kök, badrum och vanliga rum utfördes med yrkesskicklighet. ANEWI är pålitliga med tid och är prisvärda. Skulle varmt rekommendera dem.
ANEWI bidrog också mycket i planering med goda idéer.”

(Jimmy E., Kävlinge)

” Yrkesskickliga hantverkare som på ett väldigt professionellt och kundorienterat sätt gjorde ett fantastiskt arbete med mitt badrum. Tiderna hölls och arbetet blev över förväntan. Jag uppskattade tryggheten med ett fastpris utan obehagliga överraskningar som låg en bra bit under de konkurrerande offerter som jag fick in på min renovering.
Rekommenderas varmt!”

(Ola N., Malmö)

”Arbetet som vi ville ha utfört omfattade total
källarrenovering samt borttag av toalett på entréplanet, och rivning av vägg mellan kök och hall.
Huset är byggt 1948, och källaren var i "originalskick". Vi ville ha en beboelig källare med TV-rum, arbetsrum, förråd, tvättstuga och toalett/dusch. Vi ville ha nyputsade väggar, släta tak och klinker på alla golv. Kakel i tvättstuga och toalett/dusch. Ny el i hela källaren och en hel del ny VVS.

Vi är mycket nöjda med det arbete som ANEWI utfört åt oss. Vi har haft ett mycket gott samarbete genom hela projektet, och är helnöjda med resultatet. Arbetet har utförts med mycket hög kvalitet och noggrannhet, och ANEWI har varit mycket tillmötesgående och flexibla i takt med att vi kommit med ändringar eller nya detaljer. De har även själva kommit med många bra idéer och lösningsförslag.
Vi kan verkligen varmt rekommendera ANEWI”.

(Thomas L., Lund)

”ANEWI byggde om badrum och toalett. Allt noga utfört, väl dokumenterat och blev klara en vecka tidigare än avtalat. Renoverade vårt badrum och en liten toalett med kakel, rördragning, el-arbete och vi fick hantverksintyg och våtrumscertifikat på det hela. Allt på 3 veckor och till bra pris. Gjorde även en del extrajobb utöver det som avtalats (bytte kran i kök, byggde garderober och hämtade duschdörrar i butik där vi beställt). Pålitliga och bra! Rekommenderas varmt till liknande arbeten.

(Johannes L. & Anna R., Malmö)

”Jag behövde totalrenovera mitt kök och badrum samt lägga klinker i hall och kök. Efter att ha haft 5-6 olika firmor i lägenheten valde jag ANEWI. Valet var faktiskt ganska enkelt, dels för att de gav ett mycket professionellt och vänligt intryck men också för att de låg minst 20-30% lägre i pris än de andra firmorna jag pratade med.

Under hela arbetet var de mycket effektiva och arbetade intensivt. Jag köpte själv kakel, kök, klinker porslin i badrum etc. och då jag inte har någon kunskap inom något av dessa områden var det mycket tryggt att de hjälpte mig att välja rätt. Jag hade en del tankar om hur jag ville ha det och allt jag ville genomförde de bättre än vad jag hade tänkt mig. Men kanske bättre var att de kom med idéer själva, om t.ex. belysning och VVS lösningar som verkligen gjorde allt mycket bättre än vad jag hade kunnat tro. De blev klara en dag innan utsatt tid, trots att jag gjorde någon förändring som inte var planerad och priset blev till och med lite billigare än vad jag hade trott då materialkostnaderna inte blev så stora.
Kort och gott skulle jag inte kunnat önska mig mer av ANEWI Entreprenad AB.”

(Joel J., Lund)